Zomer kalender 2022 

Wie maakte deze zomerkalender?

Voor dit concept slaan Uitgeverij Stratier en BESTinGraphics de handen (weliswaar nog altijd goed ontsmet) in elkaar. Net als bij eerdere samenwerkingen is Uitgeverij Stratier de creatieve motor terwijl BESTinGraphics zorgt voor advies, sales, logistiek en kwalitatief drukwerk.
Voor dit project bundelen we onze krachten om gezinnen in heel Vlaanderen een leuke en onvergetelijke zomer te bezorgen.

VORMGEVING & CONCEPT:
Dieter Coppens en Tom Suykens zijn de bezielers van Uitgeverij Stratier én van dit project. ‘Als vadersen grafisch vormgevers vinden we het erg belangrijk dat we onze kinderen bewust zien opgroeien. Dat gevoel nemen we graag mee in ons werk. Met onze collectie en deze kalender willen we inspireren en vooral verbindend werken.’

REDACTIE: Sarah Devos maakte de teksten voor deze kalender. Ze is gek op schrijven, de geur van regen in een bos, schelpen zoeken, vogels, de slappe lach hebben, grappige weetjes en letterspelletjes.
EINDREDACTIE: Bieke Van Gelder.
ILLUSTRATIE: Matthias Phlips (MAT) is een illustrator die lelijke, matige en prachtige tekeningen maakt.

© Stratier, 2021
© BestinGraphics, 2021

www.stratier.be
www.bestingraphics.be

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of vermenigvuldigd door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beide uitgevers.

De informatie in dit drukwerk werd met de grootst mogelijke zorg samengesteld.
Mocht er toch ergens een foutje in geslopen zijn, dan kunnen wij hiervoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

DRUKWERK & SALES:
BESTinGraphics is een familiaal bedrijf met passie voor drukwerk, uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor een breed gamma aan drukwerk. Dat deze zomerkalender zo enthousiast onthaald werd door zo veel steden en gemeenten gaf ons een enorme boost. Bedankt, iedereen!

mail ons: hallo@zomerkalender.be

DANK AAN:

  • Alle gemeenten die hun jonge inwoners met deze zomerkalender een fijne, speelse zomer aanbieden.
  • Bataljong, Logo Vlaanderen en Fonds GavoorGeluk voor de ondersteuning.